5. BNI ADRIA
podjetniška konferenca
Sponzorji


BNI SHOP
BNI ADRIA

Več kot 
30 miljonov eur

novih poslov za naše člane v BNI Adria regiji!

Kliknite tukaj za več informacij
o naših lokalnih predstavnikih:

BNI Hrvaška, BNI Srbija, BNI Makedonija

 


Zlati 4P člani

Naši člani se zelo trudijo,
da v skupine pripeljejo kakovostne obiskovalce, ki nato postanejo
zelo uspešni člani.
S tem širijo svoje podjetniške skupine kar je izjemno dragoceno.

 


5 letni 4P člani

Kdo so podjetniki, ki že
več kot 5 let

gradijo svoja podjetja,
povečujejo svoje posle in
iščejo nove stranke
z mreženjem v BNI skupini?

 


Člani o nas...

  


  

 

 

Maša Plaznik

Žarek sreče d.o.o.

AmbassadorMy BusinessMoje delo je pomagati ljudem, da uresničijo svoje želje. Vsak izmed nas si želi izpopolniti svoje delo, doseči zadane cilje, izboljšati svoje veščine. Vse to dosegamo tako na osebnem kot tudi poslovnem področju na temo osebna rast, poslovna rast in duhovna rast. Ponujamo vam velik nabor delavnic, tečajev, izobraževanj, team building delavnic in dogodkov, individualnih delavnic, mentorski program, kadrovsko svetovanje, svetovanje za izboljšanje vašega posla, tretmani in terapije ter predavanja različnih tematik, tako na osebnem kot poslovnem področju.

Ideal ReferralSrednje ali večje podjetje, ki ima cilj investirati v človeški kapital svojih zaposlenih. Podjetje, ki išče načine, kako bi izboljšalo odnose med zaposlenimi,

Top ProductIndividualni mentorski program, kjer posameznik določi cilj in čas v kateremu si to želi doseči. Z uporabo različnih tehnik in orodij iz našega nabora, vam omogočimo, da to dosežete še pred zastavljenim časom.

Top Problem SolvedSama sebi sem s pomočjo dela na sebi, različnih orodij in tehnik odpravila depresijo. To je bil povod, da sedaj pomagam ljudem odpraviti njihove težave. Vse je možno doseči!

My Favorite BNI StoryLastnici podjetja, ki je bila tik pred zaprtjem sem z mentorskim programom pomagala, da je njen posel že v roku 1 meseca zacvetel. Po enem letu ima sedaj toliko dela, da ima sedaj novega sodelavca.

My Ideal Referral PartnerOseba, ki razume da je potrebno vlagati v človeka, v posameznika za to, da skupaj nekaj dosežemo. Npr. da dosežemo izboljšanje poslovanja podjetja, sposobnost vodnja sestankov, timsko delo... je potrebno vlagati v človeški kapital. Tukaj smo idealna rešitev za vas.